Samsun-Amasya Kültür ve Yardımlaşma Derneği ( SAMASDER) 14.cü geleneksel bahar şenliğini düzenledi.

  28 Temmuz Cumartesi günü İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Bahçeköy Yolu Fatih Çesme Tabiat Parkında SAMASDER tarafından düzenlenen 14.cü geleneksel bahar şenliğine Amasya İl Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Duran Kaplan, Taşova Dernekler Federasyonu başkanı Ahmet Usta, Amasya İl derneği ve Taşdef yönetim kurulu üyesi Zihni İlçe, Amasya İl derneği yönetim kurulu üyesi Ahmet Özay, İstanbul 28. dönem milletvekili adayı Seyfettin İlçe ve vatandaşlar katıldı.

Duran Kaplan Teşekkür Mesajı Yayınladı

Amasya İl Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Duran Kaplan yaptığı paylaşımda; (SAMASDER) Samsun-Amasya Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından tertip edilen 14. Geleneksel Bahar Şenliği Piknik Programına Yönetim Kurulu olarak katılım sağladık. Sayın Burhan Erginer Başkanıma ve Yönetim kuruluna davet ve misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ahmet Usta Teşekkür mesajı

Taşova Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Usta yapmış olduğu paylaşımda; (SAMASDER) Samsun-Amasya Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından tertip edilen 14. Geleneksel Bahar Şenliği Piknik Programına Yönetim Kurulu olarak katıldık. Bizlere bu güzel birlikteliği yaşatan, Samsun-Amasya Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı sn. Burhan Erginer ve yönetimine teşekkür ederiz.