AK Partili Hüseyin Yayman, 'Milletimiz TitTok'un kapatılmasını istiyor' paylaşımı ile kafaları karıştırdı.

    İsntagram yasağının 6. gününde AK Partili ismin bir başka sosyal medya kanalı için yaptığı paylaşım büyük dikkat çekti. Bu paylaşımı görenler AK Parti'den bir erişim engeli sinyali daha geliyor yorumlarında bulundu.

  Milyonlarca kişinin kullandığı sanal platformlara yönelik yasaklayıcı kararları ile dikkatleri üzerine çeken İktidar Partisi AK Parti'de TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman "Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor" dedi.

  Hüseyin Yayman'ın bu paylaşımına karşı yapılan eleştirilerde vatandaşlar Instagram, Roblox ve Wattpad'e gelen erişim engeli sonrası iktidarın bu kez de TikTok'u gözüne kestirdiği yorumlarını yapıyor.

Hüseyin Yayman Ne Dedi:

"TikTok kullanmıyorum. Beni sokakta gören insanlar diyor ki, 'Bu TikTok'u kapatırsan, cennetin kapısına aralarsın.' TikTok'tan çok ciddi sayıda eleştiri var, ciddi sayıda şikayet var. TikTok maalesef şeytanın avukatlığını yapıyor ve toplumda artık TikTok paylaşımları bir nefret objesine dönüşmüş durumda. Milletimiz TikTok'un kapatılmasını istiyor. Türkiye için bir ulusal güvenlik meselesidir."