Amasya’nın Taşova ilçesinde Fadime ve Muammer Öztürk çiftti evlilik yıl dönümlerinde üniversiteye kayıt oldular.

Amasya’nın Taşova ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Fadime Öztürk ile 51 yaşındaki Muammer Öztürk çiftti evliliklerinin 28.cı yıl dönümünde üniversiteye kayıt olarak Taşova’da bir ilke imza attılar.

28 yıllık evli olan çift 2 çocuklarının olduğunu belirtirken öğrenmenin yaşının olmadığını, hayat şartlarından dolayı üniversite okuyamadıklarını ve üniversiteyi okumayı çok istediklerini belirttiler.

HİÇBİR TREN SON TREN DEĞİLDİR

  Hiçbir trenin son tren olmadığını belirten çift, gençlerin okumaktan vazgeçmemelerini bizler uzun zaman sonra üniversite sınavında kazanıyorsak onlar çok daha başarılı olacaktır. Bizler bugün üniversiteye 28.ci evlilik yıl dönümümüzde kayıt yaptırdık. Bu mutlu günümüzü böyle perçinledik birlikte üniversiteye başlıyoruz. Dediler.

  T.C. Amasya Üniversitesi Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksek Okulu müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan ŞAHİN; çiftimiz 2024-2025 eğitim öğretim yılında yüksekokulumuz programlarına kayıt yaptırdılar. Muammer bey raylı sistemler makine teknolojisi programına, Fadime Hanım ise posta hizmetleri programına kayıt yaptırdılar. Kendilerini gençlerimize örnek oldukları için tebrik ediyorum. Kendilerine eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Dedi.