Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Merzifon İlçe Başkanlığı, Üniversiteyi kazanarak şehre gelen öğrencileri, otogarda karşıladı.

  Üniversiteler açılmasına sayılı günler kala Üniversiteliler, okullarının bulunduğu bölgelere gelmeye başladı. Amasya’nın Merzifon İlçesinde Cumhuriyet Halk Partili gençler, Amasya Üniversitesi’nin Merzifon’daki fakülte ve bölümlerini kazanan öğrencileri otogarda karşıladı.

  Kayıt için gelen öğrencilere ve ailelerine ulaşım konusunda kılavuzluk sağlayan CHP’li gençler, Merzifon hakkında kısa bilgiler içeren notlar sundu ve konaklama alanları hakkında kapsamlı bilgilendirme yaptı.

  CHP Merzifon Gençlik Kolları, amaçlarının üniversiteye yeni başlayan gençlere destek olmak ve Merzifon’u tanıtmak olduklarını kaydettiler.

"Hoş geldiniz!" diyen CHP Merzifon Gençlik Kolları, Merzifon’un sıcak ve dostane atmosferinde gençleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan gençlik kolları, öğrencilere başarılı bir üniversite hayatı diledi.

Haber: objektifamasya