2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Saraydüzü İlkokulu’nda törene düzenlendi.

  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Saraydüzü İlkokulu bahçesindeki program Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, Türk büyükleri ile eğitim şehitleri anısına saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program; açılış konuşmalarının ardından öğrencilerin dans gösterisi ve şiirler okumasıyla devam etti.

  İlçe Kaymakamımız Şafak Gürçam ve Protokol üyeleriyle birlikte ders zilini çalan Suluova Belediye Başkanı Rıfat Uzun; ” 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın açılışında çocuklarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çocuklarımızın gözlerindeki ışık, bize umut ve ilham veriyor. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz, ülkemizin yarınıdır ve onlara en iyi eğitimi sağlamak en büyük önceliğimizdir. Bu vesile ile 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın, bütün öğretmen ve öğrencilerimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi diliyorum.” dedi.

 Program; sınıf ziyaretlerinin ardından son buldu.